October 22, 2021

Takim njohës me ministren e Turizmit dhe Mjedisit, znj. Mirela Kumbaro dhe Bashkimin e Prodhuesve Shqiptar në vazhdën e konsultimeve e bashkëpunimit me përfaqësues të kompanive në fushën e riciklimit ♻️ Mjedisi është një dhe na përket të gjithëve 🍀

December 24, 2020

Ne kemi prodhuar çanta shumë përdorimëshe

October 15, 2020

Ministria e Turizmit dheMjedisit (MTM), është duke u përgatitur përnegociatat e BE-së për Kapitullin 27 mbi Mjedisin dheNdryshimet Klimatike dhe prej kohësh ka punuar intensivisht drejt përafrimit të dispozitave kryesore legjislative të BE-së në sistemin ligjor shqiptar.