RICIKLIMI PËRFAQËSON THEMELIN E PRODHIMIT TE AMA RECYCLING KOMPANIA VIZIONI JONË ËSHTË TË OPEROJMË DUKE ZVOGËLUAR KONSUMIN E ENERGJISË AMA RECYCLING ËSHTË THEMELUAR NË 2008

Fabrika e Riciklimit të Aluminit në Shqipëri

Kompania "AMA Recycling" është themeluar në vitin 2008 si një bashkim sipërmarrësish, pionierë në fushën e riciklimit në Shqipëri dhe Itali, përvoja e të cilëve nis që prej vitit 1994, me biznesin tregtar të metaleve joferroze. Duke vlerësuar potencialin e madh që një metal si alumini do të kishte në vitet e ardhshme, kompania investoi në rafinimin dhe prodhimin e lidhjeve të aluminit.

"AMA Recycling" ushtron aktivitetin e saj me eksportin dhe importin e mbetjet të metaleve: alumin, bakër, tunxh, bronz, inoks, zink, plumb, bateri.

 

KALLËPET

Në varësi të markave të aluminit, prodhohen kallëpe me peshë: 7 – 10 kg

 

PAKETIMI

Klienti mund të kërkojë të personalizojë modelimin e kolisë së kallëpeve

 

CILËSIA

Objektivi kryesor është ofrimi i produkteve me cilësi të lartë

LËNDËT E PARA

Riciklimi përfaqëson themelin e prodhimit të AMA Recycling

 

SPECIFIKIME TË PRODHIMIT

Arrijmë të realizojmë dhe lidhje të veçanta të aluminit, sipas kërkesave të personalizuara të klientëve