Takim njohës me ministren e Turizmit dhe Mjedisit, znj. Mirela Kumbaro dhe Bashkimin e Prodhuesve Shqiptar

Takim njohës me ministren e Turizmit dhe Mjedisit, znj. Mirela Kumbaro dhe Bashkimin e Prodhuesve Shqiptar në vazhdën e konsultimeve e bashkëpunimit me përfaqësues të kompanive në fushën e riciklimit ♻️ Mjedisi është një dhe na përket të gjithëve 🍀

YOU MAY ALSO LIKE